Завершення робіт з благоустрою в с.Буковинка з влаштуванням трубчастих переходів

Мукачівське МУВГ в жовтні уклало додаткові угоди з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єктах:

–         Благоустрій  в с.Буковинка з влаштуванням трубчастих переходів діаметром 600 мм за домоволодінням № 103 та біля будинку № 112 на території Верхньокоропецької сільської ради Мукачівського району.

Мета проекту – розчистка водовідвідних канав вздовж дороги для покращення їх пропускної спроможності під час проходження дощових паводків, влаштування переходу через водовідвідні канали.

–         Поточний ремонт з влаштуванням  трубчастих переходів в с.Буковинка, 89 (біля магазину) на території Верхньокоропецької сільської ради.

Мета проекту – влаштування переходу через водовідвідні канали та відвід стічних вод від домогосподарств мешканців с. Буковинка.

В 2017 році на обох об’єктах були виконані земляні роботи по розчистці водовідвідних каналів, демонтажу трубопроводiв, прочищенню каналiзацiйних колекторів, укладанню трубопроводiв, сталевих труб, засипці траншей та пазух котлованiв.

https://buvrtysa.gov.ua/newsite/?p=14775

https://buvrtysa.gov.ua/newsite/?p=14535

В зв’язку з несприятливими погодними умовами (виконання земляних робіт на об’єкті проводилося в грудні 2017 року), було прийнято рішення  завершити роботи в літньо-осінній період. 2018 року.

Працівниками управління в жовтні було виконано роботи по влаштуванню вхiдних i вихiдних оголовкiв з монолiтного залізобетону  на  3-х трубчастих переходах  та огороджувальних перил  на них.


Улаштування вхiдних i вихiдних оголовкiв з монолiтного з /бетону в с.Буковинка біля магазину

Улаштування вхiдних i вихiдних оголовкiв з монолiтного з/бетону в с.Буковинка
за домоволодінням № 103 та біля будинку № 112

Роботи на об’єкті виконані в повному обсязі.

 

Мукачівське МУВГ

782 переглядів