Виконання робіт по благоустрою в с.Буковинка з влаштуванням трубчастих переходів

Мукачівське МУВГ в листопаді уклало договір з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій  в с.Буковинка з влаштуванням трубчастих переходів діаметром 600 мм за домоволодінням № 103 та біля будинку № 112 на території Верхньокоропецької сільської ради Мукачівського району» на суму 70,787 тис.грн.

Мета проекту – влаштування переходу через водовідвідні канали та відвід стічних вод від домогосподарств мешканців с. Буковинка.

Виконано наступні види робіт:

–         розроблення ґрунту з навантаженням на автомобiлi-самоскиди екскаваторами, розроблення грунту у вiдвал,  роботи по очистці склали –  116 м3 , довжина очищених каналів – 61 м;

–         розробка грунту вручну в траншеях;

–         демонтаж трубопереходів iз залiзобетонних безнапiрних труб дiаметром 600мм-20м,  прочищення каналiзацiйних колекторів;

–         улаштування щебеневої основи під трубопереходи;

–         укладання залiзобетонних труб дiаметром 600 мм;

–         планування площ механiзованим способом – 40  м2.

Для виконання робіт з влаштування трубчастого переходу була задіяна техніка управління: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль КрАЗ.

Земляні роботи та роботи по укладанню трубчастих переходів на об’єкті виконані повністю на суму 47,542 тис.грн. Виконання робіт по влаштуванню вхідних i вихiдних оголовкiв з монолiтного бетону, засипка траншей, пазух котлованів та ущільнення ґрунту будуть продовжені при сприятливих погодних умовах.

Виконання робіт по очистці водовідвідних каналів

Роботи з укладання трубопереходів iз залiзобетонних труб

Мукачівське МУВГ

682 переглядів