ЗНАЙДИ ЧАС ДЛЯ СВОГО ЗДОРОВ’Я

У суботу 18 серпня 2007 року на спортивному комплексі Виноградівського ЗАТ ПМК-78 у м. Виноградів відбулася II обласна спортивна спартакіада під девізом “Знайди час для свого здоров’я” у рамках Всеукраїнських сільських ігор серед працівників Закарпатського облводгоспу та водогосподарських організацій області, присвяче-на 60-річчю утворення ФСТ “Колос”.

У спартакіаді взяли участь спортсмени усіх міжрайонних управлінь водного господарства, управління облводгоспу, Виноградівського ЗАТ ПМК-78 та Хустської ВАТ ПМК-240. Кількість учасників спартакіади – 216 чоловік, із них спортсменів – 186 чоловік, суддів – 22, лікарів – 3 чоловік.

На урочистому відкритті члени оргкомітету щиро привітали усіх учасників – приїхало вісім збірних команд – зі святом спорту та здоров’я.

Спортивні команди очолювали перші керівники усіх водогосподарських організацій.

Програма обласної спартакіади: міні-футбол, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, настільний теніс, перетягування канату, шашки, “Тато, мама і я – спортивна сім’я” (тато, мама і дитина до 12 років).

Спортсмени Закарпатського облводгоспу із окремих видів спорту стали переможцями та призерами. Усі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками.

Як і торік, у загальнокомандному заліку переможцем спартакіади стала команда Виноградівського ЗАТ ПМК-78, якій і був вручений головний перехідний кубок.

Переможці I спартакіади із команди господарів (Виноградівське ЗАТ ПМК – 78) підходять до флагштоку, де майорить державний прапор України. Звучить гімн нашої держави….

У першій декаді вересня 2007 року відбудуться обласні фінальні спортивні ігри серед усіх верств сільського населення та працівників усіх галузей АПК.

З боку водогосподарських організацій області формується збірна команда, яка прийматиме участь у запланованому заході та має твердий намір стати переможцем і зайняти призові місця.

Голова об’єднаного профкому Закарпатського облводгоспу Г.Г. Смочков

291 переглядів