З 11 по 15 червня 2007 року на базі державного інституту управління та економіки водних ресурсів проводилися навчання спеціалістів відділів комплексного використання водних ресурсів.

Відповідно до графіка підвищення кваліфкації працівникв водогосподарських організацій Держводгоспу України з 11 по 15 червня 2007 року на базі державного інституту управління та економіки водних ресурсів проводилися навчання спеціалістів відділів комплексного використання водних ресурсів з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів на основі басейнової системи управління.

Від Закарпаття в семінарі прийняли участь два спеціалісти: начальник відділу комплексного використання водних ресурсів та протипаводкового захисту Виноградівського міжрайонного управління водного господарства Керечан Д.М. та провідний спеціаліст відділу комплексого використання водних ресурсів Закарпатського облводгоспу Монич І.І.

На заняттях були висвітлені питання національної політики України в галузі управління водними ресурсами та екологічного законодавства України (Н.Б. Закорчевна), вихідного контролю знань з проблем управління водними ресурсами (В.А. Сторчак, Т.А. Щербакова). Були розглянуті питання здійснення контрольних функцій за дотриманням водного законодавства суб’єктами господарювання (В.М. Чередніченко), удосконалення водокористування в басейнах основних річок України та шляхи його покращення (В.А. Сторчак, П.Д. Хоружій), та удосконалення водного законодавства України з урахуванням Рамкової водної Директиви (О.В. Уралов).

515 переглядів