Зустріч з українськими і шведськими спеціалістами з питань реагування на надзвичайні ситуації

В зв’язку з проведенням восени цього року українсько-шведського семінару з питань реагування на надзвичайні ситуації в Закарпатському облводгоспі 12 червня відбулася зустріч з представниками Міністерства надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, а також представниками Шведського відомства з реагування на надзвичайні ситуації.

Учасники зустрічі були проінформовані про роботу Закарпатського облводгоспу, про Програму комплексного протипаводкового захисту, яка реалізується в області, про роботу автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС-Тиса та впровадження гео-інформаційної системи Закарпатського облводгоспу.

З інформаціями виступили заступник начальника Іваницький О.М., начальник протипаводкового захисту Мирочник Т.Н., начальник відділу ГІС, моделювання та інформаційного забезпечення Ребрик С. Ю. Шведські спеціалісти високо оцінили роботу, яка ведеться в області з метою забезпечення протипаводкового захисту населення.

Шведські спеціалісти та представники МНС і облводгоспу відвідали ряд протипаводкових об’єктів області, зокрема Берегівські НС-1, НС-21 та правобережну дамбу р. Тиса в районі м.Чоп. Міністерство надзвичайних ситуацій представляв начальник відділу радників міністра Боровський О.О.

315 переглядів