Відзначення Дня працівників водного господарства

3 червня відмічалося професійне свято водників – День працівників водного господарства.

Для відзначення Дня працівників водного господарства Закарпатський облводгосп і в цьому році провів ряд заходів. Для водогосподарників області цей день особливий, адже для захисту життя і майна населення вони стоять у перших рядах. Працівники водного господарства і населення області добре знають, що вода – це життя і в той же час небезпека. Водогосподарська галузь є предметом особливої уваги і турботи не тільки органів обласної влади, але й вищого керівництва держави. Ні одна сфера діяльності і життя людини не обходиться без використання води.

Напередодні професійного свята у всіх підвідомчих міжрайонних управліннях були проведенні святкові заходи.

Кульмінацією відзначення професійного свята стали урочисті збори проведені 1 червня 2007 р. у ляльковому театрі м.Ужгород. Були запрошені представники Закарпатського облводгоспу, всіх міжрайонних управлінь водного господарства, ДП “ОДБВО Закарпатської області” та ВАТ ПМК міст Мукачево, Виноградово Хуста. На засіданні були присутні близько 150 чоловік. Начальник облводгоспу Чіпак В.П. у вітальній доповіді зробив короткий аналіз роботи галузі за рік. В доповіді акцентував, що діяльність галузі зосереджена на реалізації Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса у Закарпатській області на 2006 – 2015 роки і виконанні експлуатаційних заходів.

Присутнім святкового засідання було зачитано привітання Голови Держводгоспу України. Начальник облводгоспу вручив почесні грамоти від імені Держводгоспу України та Закарпатського облводгоспу. Заступник начальника Закарпатського облводгоспу, начальник відділу економіки Дубович А.І. нагороджена грамотою Верховної Ради України.

Присутніх також привітали і вручили почесні грамоти від імені голови Закарпатської облдержадміністрації заступник голови Закарпатської ОДА В.Гоблик, керівник апарату облради В.Бульчак вручив нагороди від імені Верховної Ради України і голови обласної ради. Начальник головного управління МНС М.Туряниця, заступник начальника управління земельних ресурсів В.Герчук, голова облради профспілок аграрної галузі І.Захарець також вручили пам’ятні адреси та цінні подарунки.

За сумлінну багаторічну працю найкращі працівники отримали від голови Секретаріату Президента України В.Балоги 3 телевізори та 15 цінних подарунків.

Під кінець учасників урочистих зборів чудовою концертною програмою привітали студенти Рівенського училища культури.

525 переглядів