Проведено виїзну нараду з питань ліквідації січневого паводку

За дорученням першого заступника голови Виноградівської районної державної адміністрації Костелеби-Веремчук Н.Ю. була складена комісія з питань ліквідації січневого паводку в селі Великі Ком’яти, до складу якої увійшли представники Виноградівського МУВГ.

Працівниками управління спільно з членами комісії було проведено обстеження русел та захисних споруд на р. Боржава (у межах с. Великі Ком’яти, с. Боржавське) та на р. Тиса (у межах с. Пийтерфолво, с. Тісобикень) з прийняттям рішення щодо ліквідації наслідків паводку 12.01.2016 року, складено акти обстеження та дефектні акти з терміном та обсягами першочергових аварійно-відновлювальних робіт.

Також було обговорено питання проведення робіт із розчистки русла річки Боржава та будівництва нової капітальної захисної споруди на території села Великі Ком’яти.

За підсумками наради було прийнято рішення якнайшвидше провести відповідні роботи із реконструкції земляного насипу у місцях прориву для попередження наступних підтоплень присадибних ділянок та дворових господарств.

Виноградівське МУВГ

503 переглядів