Продовжується ліквідація наслідків паводку в Тячівському районі

Як вже повідомлялось, внаслідок проходження паводку 20-22 листопада 2015 року в Тячівському районі відбулось пошкодження та часткове руйнування водозахисних споруд зокрема в с.Р.Мокра, с.Калини, с.Нересниця, с. Біловарці.

Наразі з метою захисту населення, інфраструктури  та сільгоспугідь від шкідливої дії води в с.Біловарці на р.Тересва проводяться першочергові невідкладні заходи по відновлюванню правобережної дамби загальною вартістю 230 тис. грн. Станом на 22 грудня Тячівським МУВГ виконані роботи по влаштуванню трьох напівзагат з негабаритного каменю загальним об’ємом 532 м³, що становить 85% виконання робіт, а також між напівзагатами укладаються дерева.

Влаштування напівзагат на р.Тересва, с. Біловарці

ПрАТ Хустське ПМК-240 розпочато роботи по регулюванню русла р.Тересва в с.Нересниця загальною вартістю 1 млн. 63 тис.грн. Також продовжуються земляні роботи на р.Тересва в с. Калини загальною вартістю 1 млн. 210 тис.грн. Наразі задіяно чотири одиниці техніки. Замовником робіт виступає Тячівська райдержадміністрація, а технічний нагляд забезпечує БУВР Тиси.

Відновлювальні роботи на р. Тересва, с. Калини

Також передбачено проведення першочергових робіт по регулюванню русла річки Мокрянка в с.Руська Мокра. Загальна вартість відновлювальних робіт складає 614 тис.грн., кошти будуть виділені з районного бюджету.

Руйнування берега р.Мокрянка, с.Руська Мокра

Тячівське МУВГ

718 переглядів