Покращення регулювання поверхневого стоку у с. В.Добронь Ужгородського району

На замовлення відділу агропромислового розвитку Ужгородської районної державної адміністрації,  відділом комплексного проектування БУВР Тиси «Закарпаттяводпроект» розроблено робочий проект «Капітальний ремонт внутрігосподарських каналів К-1, К-2  на території Великодоброньської  сільської ради, Ужгородського району».

Мета проекту: проведення комплексу робіт по покращенню регулювання поверхневого стоку шляхом розчистки каналів К-1, К-2 з одночасним їх поглибленням до проектних відміток, для забезпечення регулювання поверхневого стоку для проведення в засушливий період року краплинного зрошення сільськогосподарських культур.

Працівники Ужгородського міжрайонного управління водного господарства виконували роботу згідно даного проекту по розчистці каналів у с.В.Добронь Ужгородського району. Для розчистки відвідних каналів була задіяна наступна техніка: екскаватор HITACHI ZS-240, самоскиди МАЗ-551-605. Виконані роботи на каналі К-1 та К-2 регулюють поверхневий стік та в засушливі роки, забезпечать забір води для краплинного зрошення сільськогосподарських культур на території Великодоброньської сільської ради.

Ужгородське МУВГ

674 переглядів