Берегоукріплення р.Синявка в с.Ільниця

В рамках виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки працівниками Берегівського МУВГ проводяться берегоукріплювальні роботи згідно проекту «Будівництво кріплення на р.Синявка по вул.Горького біля дворогосподарств  № 31-36 в с.Ільниця Іршавського району Закарпатської області». Замовником робіт є  Ільницька сільська рада.

Метою даного проекту є недопущення  загрози руйнування дороги в с.Ільниця, що сполучає бічні вулиці з центральною частиною села.

Проектом передбачається берегоукріплення відкосів з метою створення стійкого русла річки Синявка для збільшення пропускної  спроможності та стабілізації берегової лінії в період  різкого підняття рівня води.

Згідно проекту передбачається виконання наступних робіт: влаштування кам’яної призми каменем (товщиною шару до 1 м) – 34 м3, укріплення схилів каменем насухо – 155 м3. Для виконання берегоукріплювальних робіт задіяний екскаватор MENZI MUK.

Берегівське МУВГ

 

655 переглядів