Жителям Міжгірщини варто задуматись над створенням сприятливих умов для власного проживання, розвитку туризму та рекреаційної діяльності

До свята «На Синевир трембіти кличуть» в с. Синевир Міжгірського району, яке відбудеться 30 серпня 2015 року, водогосподарники краю долучилися до заходів щодо збереження природних ресурсів, які мають особливу культурну та естетичну цінність для Національного природного парку «Синевир».

Оскільки в зоні діяльності Виноградівського міжрайонного управління водного господарства (далі ВМУВГ) знаходиться Міжгірський район, то працівниками управління здійснено виїзд в с. Синевирська Поляна для приведення в належний естетичний стан прибережно-захисної  смуги р. Теребля.

Інженерно-технічні працівники ВМУВГ, оглядачі гідротехнічних споруд дільниці гірських рік, спільно з працівники ремонтно-механічної майстерні та Національного природного парку «Синевир» прибирали від сміття береги р. Теребля від с. Синевир до с. Синевирська Поляна протяжністю 5 км. В ході виконання даного заходу зібрано та вивезено близько 7 м3 сміття.

Жителям Міжгірщини варто задуматись над створенням сприятливих умов для власного проживання, розвитку туризму та рекреаційної діяльності. Адже кожен житель має в першу чергу доглядати за місцевістю, в якій він живе, а не хтось має наводити лад в чужій оселі!

Виноградівське МУВГ

 

557 переглядів