Керівництво краю вітало працівників водного господарства

В п`ятницю, 5 червня 2015, в приміщенні Басейнового управління водних ресурсів р. Тиса  відбулося урочисте святкування з нагоди Дня працівників водного господарства

Вітав працівників галузі перший заступник голови обласної ради Михайло Попович та в.о. голови ОДА Михайло Рівіс.

Галузь водного господарство  займає особливе місце, адже Закарпаття за запасами водних ресурсів – на перших позиціях в країні.  Природа подарувала нам понад  20 тис. км річок та понад 400 млн. куб. м запасів підземних вод. Вітаючи працівників водного господарства з їх професійним святом, Михайло Попович  відзначив, що люди які працюють в цій галузі заслуговують на особливу шану.  Він подякував ветеранам галузі, за їх вклад в розбудову водного господарства краю та висловив впевненість, що обласна влада й надалі активно підтримуватиме закарпатських водників.  Відтак кращим працівникам галузі вручив почесні грамоти обласної ради. Так, за сумлінну працю в галузі водного господарства, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника водного господарства нагороджено:
ВАРГУ Василя Михайловича– машиніста насосної станції №4 Мукачівського міжрайонного управління водного господарства

КУРИЦЮ Наталію Петрівну– диспетчера відділу водних ресурсів та диспетчерської служби Ужгородського міжрайонного управління водного господарства

ПОПОВИЧА Василя Івановича– водія вантажного автомобіля MAN товариства з додатковою відповідальністю «Мукачівська пересувна механізована колона №77»

САВКА Василя Федоровича– машиніста насосної установки №26 Берегівського міжрайонного управління водного господарства

СЕГА Володимира Івановича– машиніста бульдозера Тячівського міжрайонного управління водного господарства

ШПІРА Михайла Івановича– екскаваторника публічного акціонерного товариства «Хустська пересувна механізована колона №240»

 

Джерело інформації: zakarpat-rada.gov.ua

 

424 переглядів