Захист від підтоплення сільськогосподарських земель Ужгородського району

Ужгородське міжрайонне управління водного господарства уклало договори з ПАТ «Закарпаттяобленерго» та з Руськокомарівською сільською радою щодо виконання робіт з розчистки каналу в с.Оноківці та р. Солотвинка.

Згідно першого договору Ужгородське МУВГ розпочало виконання робіт бульдозером CAT D-5 KXL згідно договору «Очистка дериваційного каналу від чагарника на ділянці від Оноківської ГЕС до с.Кам’яниця», загальна площа покосів становить 18,6 га.

Відповідно до другого договору на виконання робочого проекту «Захист від підтоплення сільськогосподарських земель водами р.Солотвинка в с.Руські Комарівці, Ужгородського району» Ужгородське управління розпочало проведення комплексу робіт з організації поверхневого стоку шляхом розчистки р.Солотвинка на загальній довжині 2451 м екскаватором HITACHI ZS 240, з одночасним поглибленням до проектних відміток та збільшення площі поперечного перерізу з метою підвищення пропускної здатності, яке веде до покращення водно-фізичних властивостей грунтів. Також, мають бути виконані роботи по захисту від підтоплення сільськогосподарських земель водами р.Солотвинка в с.Руські Комарівці Ужгородського району (розчистка каналу К-2).

Ужгородське МУВГ

 

541 переглядів