Розпочато роботи по розчистці водовідвідних каналів К-1 та К-2 між с.В.Коропець та с. Куштановиця Мукачівського району

Мукачівське МУВГ в травні уклало два договори з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання робіт по об’єктах:

– «Покращення технічного стану водовідвідного каналу К-1, що знаходиться між с.В.Коропець та с. Куштановиця, Мукачівського району».

–   «Покращення технічного стану водовідвідного каналу К-2, що знаходиться між с.В.Коропець та с. Куштановиця, Мукачівського району».

Мета проектів – проведення комплексу робіт по регулюванню поверхневого стоку шляхом розчистки каналів К-1 протяжністю 1230 м та К-2 протяжністю 1217 м з метою підвищення пропускної здатності водовідвідних каналів. Канали знаходяться в сильно замуленому стані, зарослі чагарником, що під час проходження проливних тривалих дощів спричиняє місцями повне або часткове підтоплення присадибних ділянок, сільськогосподарських угідь.

Роботи на даних об’єктах будуть виконані в рамках виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району у 2015 році з метою захисту населених пунктів та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод, створення безпечних умов життєдіяльності населення, покращення технічного стану водовідвідних каналів між селами В.Коропець та Куштановиця Мукачівського району.

Управлінням розпочато виконання робіт на об’єктах. Для розчистки водовідвідних каналів задіяна наступна техніка: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль ЗІЛ ММЗ 4505. Роботи тривають.

Мукачівське МУВГ

 

 

508 переглядів