Зустріч з ветеранами БУВР Тиси

Сімдесятий раз відзначають українці звільнення України та Європи від коричневої чуми. В черговий раз працівники управляння БУВР Тиси також відмітили це велике свято. Напередодні свята члени профкому працівників апарату БУВР Тиси відвідали та упорядкували могили колишніх працівників – ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці та поклали квіти на їх могили.

8-го травня на чолі з начальником БУВР Тиси Чіпаком В. П., члени профкому провели зустріч учасників бойових дій у Другій світовій  війні, на яку були запрошені Сафіулін Н.М. та Мацик В. Ю.

Зустріч ветеранів війни та учасників бойових дій пройшла у надзвичайно теплій та щирій обстановці за дружним столом. Ветерани поділилися спогадами пережитих подій та були щиро вдячні за вшанування.

Керівництво БУВР Тиси, запрошені ветерани і учасники бойових дій висловили свої думки та побажання колективу БУВР Тиси на честь Дня Перемоги та обмінялися привітаннями. Ветерани були стурбовані, що їхня теперішня зустріч відбувається в умовах напружених соціально-політичних подій.

 

394 переглядів