Запобігання підтопленню поверхневими стоками частини с.Берегуйфалу

З метою створення безпечних умов життєдіяльності населення, захисту населених пунктів та виробничих об’єктів від шкідливої дії вод, екологічного оздоровлення водних об’єктів та в рамках виконання Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Тиса у Закарпатській області на 2013 – 2021 рр.,  Берегівське МУВГ  уклало договір з Берегуйфалівською сільською радою на виконання робіт по проекту «Розчистка водовідвідних каналів від замулення по вул.Ф.Ракоці та вул.Сугей в с.Берегуйфалу, Берегівського району» та «Влаштування ТП-100 на каналі по вул.Сугей в с.Берегуйфалу Берегівського району».

Основна мета проведення робіт – збільшення пропускної спроможності водовідвідних канав для запобігання підтопленню присадибних ділянок та своєчасного відводу поверхневого стоку, внаслідок інтенсивних опадів та проходженні паводків.

Для виконання розчистки русла водовідвідних каналів була задіяна наступна техніка: екскаватори ЕО 4321Б та ЕО 2621, бульдозер Т-130, автомобіль ЗІЛ ММЗ.

Загалом  проведена очистка від намулу об’ємом 883 м3, та проведено планування укосів каналів на площі 2310 м2. Загальна вартість виконаних робіт по проектам становить 47 тис.грн.

Берегівське МУВГ

 

581 переглядів