Нарада в РДА щодо розробки генеральних планів деяких сіл Ужгородського району

8 квітня 2015 року в Ужгородській райдержадміністрації відбулася нарада за участю першого заступника Гарновдій Олександра, представників відділу містобудування та архітектури, проектної організації, санепідемстанції та Ужгородського МУВГ з питання щодо надання рекомендації по  розробці генеральних планів сіл Лінці, Кибляри, Гайдаші Ужгородського району.

Начальник Ужгородського МУВГ Івегеш В.В. в своїх пропозиціях наголосив, що на території Киблярівської сільської ради знаходяться меліоративні системи і це потрібно врахувати при проектуванні генеральних планів населених пунктів. Внутрігосподарські меліоративні системи були безоплатно передані у комунальну власність на баланс Киблярівської сільської ради згідно постанови КМУ від 13 серпня 2003 року №1253 та розпорядження голови Закарпатської обласної ради від 22 березня 2004 року №130.

За підсумками наради було прийнято рішення, що при проектуванні генеральних планів населених пунктів потрібно виготовляти проектну документацію на встановлення розмірів прибережних захисних смуг на водних об’єктах та смуг відведення меліоративних каналів.

 

Ужгородське МУВГ

 

479 переглядів