Спеціалістами БУВР Тиси розроблено численні видання та публікації як щодо висвітлення діяльності БУВР Тиси, зокрема, впровадження проектів міжнародної технічної допомоги, так і для інформування населення у разі виникнення паводкової стихії. Дані публікації можна переглянути нижче за посиланням, натиснувши на виділений текст.

1. Буклет про Басейнове управління водних ресурсів р.Тиса

2. Протипаводкові споруди

3. ПАМ’ЯТКА для населення про дії при загрозі затоплення паводковими водами

4. Інструкція про дії аварійно-рятувальних бригад територіальних громад у період паводків

5. Як захистити свій будинок від паводкових вод

6. Автоматизована інформаційно-вимірювальна система для прогнозування паводків і управління водними ресурсами в басейні р.Тиса

7. Інформаційний бюлетень проекту “Покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації на прикордонній українсько-румунській ділянці р. Тиса”

8. Буклет проекту “Покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації на прикордонній українсько-румунській ділянці р. Тиса”

9. Буклет проекту “Стале управління природними ресурсами в межиріччі річок Тиса-Тур”

10. Буклет проекту “Підвищення готовності до паводків у Берегівській транскордонній польдерній системі зі спрямуванням на басейн каналу Чаронда – Латориця”

11. Буклет проекту «Подальший розвиток і гармонізація Верхнє-Тисайських українських і угорських програм розвитку протипаводкового захисту та створення інтегрованої системи прогнозування паводків із застосуванням моделей на основі ГІС»

12. Буклет проекту “Підготовка спільної українсько-угорської комплексної програми щодо зменшення рівнів паводків та оновлення заплав Верхнє-Тисайської ділянки Вишково-Вашарошнаминь”

13. Книга “Ми піклуємося про водні ресурси краю”

14. Буклет про Ужгородське міжрайонне управління водного господарства

15. Буклет про Мукачівське міжрайонне управління водного господарства

16. Буклет про Берегівське міжрайонне управління водного господарства

17. Буклет про Виноградівське міжрайонне управління водного господарства

18. Буклет про Тячівське міжрайонне управління водного господарства