В Ужгородському МУВГ проходять навчання з охорони праці

Згідно Закону України “Про охорону праці”, “Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в Ужгородському міжрайонному управлінні водного господарства” та відповідного наказу по управлінню в Ужгородському МУВГ проходять навчання з питань охорони праці для усіх працівників та робітників  відповідно до затвердженого тематичного плану.

19 березня на НС – 1 БОС в черговий раз було проведено навчання з питань охорони праці для працівників дільниці насосних станцій та профілактично-налагоджувальної дільниці. Оскільки робота працівників вищезгаданих дільниць тісно пов’язана з експлуатацією та ремонтом електроустановок, то цього разу на лекціях розглядались наступні питання:

– дія електричного струму на організм людини;

– вивільнення людини від дії електричного струму та перша долікарська допомога потерпілим від ураження електричного струму;

– крокова напруга;

– електрозахисті ізолюючі засоби.

А також деякі вимоги таких нормативно-правових актів як: “Правила безпечної експлуатації насосних станцій водогосподарських систем” і “Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів”.

Після проведеної лекцій начальник дільниці насосних станцій Тимша В.В. та начальник профілактично-налагоджувальної дільниці Буза І.Д. провели повторний інструктаж з охорони праці для працівників.

 

Ужгородське МУВГ

 

451 переглядів