Ліквідацією стихійного сміттєзвалища займалось Тячівське МУВГ

Особливою проблемою околиці міста Тячів є її засміченість: значна частина прилеглої території вздовж вулиці Матросова засипана сміттям та заросла чагарниками, як наслідок, зменшується рівень санітарної безпеки потічка, який поруч та погіршується якість ґрунтових вод.

В пропозиціях щодо виконання у 2015 році Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013 – 2021 роки було заплановано виконання робіт по покращенню екологічного стану земель вздовж потічка в м.Тячів.  Таким чином, Тячівська міська рада звернулася до Тячівського міжрайонного управління водного господарства з проханням  провести необхідні роботи для розчистки даної території.

Між Тячівським МУВГ та міською радою було підписано договір про «Ліквідацію стихійних сміттєзвалищ в районі вул.Матросова в м.Тячів, Тячівського району». На основі даного договору для виконання вказаних робіт були залучені працівники, а також автотранспортна техніка Тячівського МУВГ: екскаватор Doosan Solar – 140 LC-V3  та автомобілі КрАЗ.

В результаті виконаної роботи очищено засмічену територію та оскільки вул. Матросова являється ґрунтовою проведено її розрівнювання.

 

Тячівське МУВГ

 

465 переглядів