Конкурс дитячого малюнка до Дня води пройшов одній з Тячівських шкіл

Традиційно Всесвітній день води відзначається щорічно 22 березня. Головною метою започаткування дня води є активне інформування широких верств населення та привернення уваги громадськості і політиків до проблем води.

Кожного року Всесвітній день води має свою тематику та присвячений вирішенню певної проблеми. У 2015 році гаслом Всесвітнього дня води є  «Вода і сталий розвиток».

З нагоди відзначення Всесвітнього дня води працівники Тячівського МУВГ організували та провели урок в Тячівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Гренджі-Донського. Також, було організовано конкурс кращого малюнка серед учнів молодших класів. Учні з великим задоволенням та захопленням малювали своє бачення тематики свята, в результаті чого було визначено кращі малюнки, а всіх учнів нагороджено невеличкими призами (фарби для малювання, альбоми та фломастери).

 

На завершення учні особисто висловлювали свої думки на водну тематику: «Вода – найпоширеніша речовина у природі», «Без води неможливе існування ні людини, ні тварин, ні рослин», «До води потрібно ставитися дуже бережливо, тому що питної води дуже мало», «Даремно не витрачати воду та не смітити на берегах річок» та ін.

Тячівське МУВГ

 

3 157 переглядів