Виїзна нарада по проблемам каналу Верке

Минулого тижня заступник начальника Берегівського МУВГ Козлюк М.Ф. прийняв участь у виїзній нараді з обговорення можливості прочищення каналу Верке, який майже не виконував свої функції, на території від мосту біля Спорткомплексу і до мосту поблизу лікарні, яку ініціював міський голова м.Берегово Золтан Бабяк.

Участь у виїзній нараді прийняли також представники управління міського комунального господарства, Берегівського міськрайонного управління СЕС, ТОВ «БерегВертікал» та ТОВ «Водоканалу Карпатвіз».

Берегівське міжрайонне управління водного господарства  повідомило, що на початку квітня буде здійснено монтаж греблі на р.Боржава в с.Боржава, тож канал Верке наповниться водою. Тому роботи з розчищення Верке розпочнуться вже на початку цього тижня.

Очільник СЕС Ігор Цар інформував, що надасть відповідний дозвіл управлінню міського комунального господарства міської ради для санкціонованого проведення робіт на водоймі.

За планом роботи по розчистці каналу Верке будуть виконані приватними підприємцями м.Берегово за власні кошти. Зону проведення руслоочисних робіт задля безпеки буде огороджено.

 

Берегівське  МУВГ

 

556 переглядів