Про благоустрій Виноградівщини говорили в Виноградівській РДА

На виконання Розпорядження голови Виноградівської РДА від 11.03.2015 року «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Чисте довкілля Виноградівщини» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території району» 12 березня  у приміщенні Виноградівської РДА відбулась розширена нарада районної міжвідомчої комісії з організації проведення благоустрою населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території району.

Нарада відбулась під головуванням першого заступника голови Виноградівської РДА Бажура А.В. В нараді прийняли участь представники  відділу охорони здоров’я, відділу культури Виноградівської РДА, дорожньо-експлуатаційної служби, санепідемслужби, Виноградівського ДЛГ. Виноградівське МУВГ на нараді представляв заступник начальника  управління Керечан Д.М.

Під час  наради було вирішено рекомендувати установам, організаціям та підприємствам незалежно від форми власності провести безстрокову акцію «Чисте довкілля Виноградівщини» та в ході реалізації даної акції здійснити комплекс заходів з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, приведення у належний стан узбіч, придорожніх канав та каналів внутрішньогосподарської мережі, прибережних захисних смуг тощо.

Крім того, було вирішено провести спільну акцію приурочену Всесвітньому дню водних ресурсів, що відзначається щороку 22 березня. Представники Виноградівської РДА схвально віднеслись до пропозиції провести з нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів роботи з очистки  прибережної водозахисної смуги р.Тиса в урочищі «Виннички» та в районі автодорожнього мосту Виноградів-Сільце. Пропозиція була внесена до протокольного рішення міжвідомчої комісії.

Також на нараді оговорювалось питання активізації роботи адміністративних комісій при відповідних органах місцевого самоврядування з метою попередження порушень водоохоронного та природоохоронного законодавства у прибережних захисних смугах річок та потічків регіону, пріоритетного спрямування коштів спеціального фонду місцевих бюджетів для реалізації природоохоронних заходів.

 

Виноградівське МУВГ

 

615 переглядів