Про пожежну безпеку та електробезпеку говорили в Ужгородському МУВГ

Згідно Закону України “Про охорону праці”, “Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в Ужгородському міжрайонному управлінні водного господарства” та відповідно до наказу Ужгородського управління розпочалося навчання з питань охорони праці для усіх працівників та робітників Ужгородського МУВГ відповідно до затвердженого тематичного плану.

Враховуючи аналіз пожеж та загорань, які виникають при неправильній експлуатації електроустановок було об’єднано теми пожежна безпека та електробезпека.

6 березня в приміщені Ужгородського МУВГ провідний інженер з ОП Вейгеші Й.В. та провідний енергетик дільниці НС Скоробагатов І.В. провели лекцію для інженерно-технічного персоналу управління. Зміст лекції включав в себе наступні питання:

–         дії працівників під час пожежі;

–         основні причини пожеж;

–         загальні відомості про будову та принцип роботи вогнегасників;

–         вимоги розміщення та тактичні прийоми застосування вогнегасників;

–         дія електричного струму на організм людини;

–         вивільнення людини від дії електричного струму та перша долікарська допомога потерпілим від ураження електричного струму;

–          крокова напруга;

–         електрозахисті ізолюючі засоби.

Також працівники Ужгородського МУВГ за матеріалами Управління ДСНС України у Закарпатській області виготовили стенд під назвою “Дії населення у випадку можливих надзвичайних ситуаціях”.

Ужгородське МУВГ

 

 

518 переглядів