Завершення робіт по покращенню технічного стану водовідвідних канав на території В.Коропецької сільської ради Мукачівського району

На початку грудня Мукачівське МУВГ завершило виконання робіт в повному обсязі по укладеним договорам з В.Коропецькою сільською радою:

«Покращення технічного стану водовідвідних канав по вул.Шенборна та вул.Гайдара на території В.Коропецької сільської ради І-ша черга» та  «Покращення технічного стану водовідвідних канав по вул.Шенборна та вул.Гайдара на території В.Коропецької  сільської ради ІІ-га черга».

Роботи виконувались згідно плану виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення  басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки у 2014 році, всього вартість виконаних робіт по даних об’єктах склала 137,455 тис.грн., протяжність – 2,2 км.

Для розчистки русла водовідвідних каналів була задіяна наступна техніка: екскаватор Hitachi ZX-120, екскаватор ЕО 2621, автомобілі КрАЗ-65055 та ЗІЛ ММЗ 4505. Перевезено 1396 тон грунта, очищено 576 м3.

Мета даних проектів – збільшення пропускної спроможності водовідвідних канав для запобігання підтопленню присадибних ділянок, внаслідок інтенсивних опадів та при проходженні паводків – досягнута в повному обсязі.

Мукачівське МУВГ

 

719 переглядів