Всеукраїнський тиждень права в Ужгородському МУВГ

На виконання пункту 2 розпорядження Кабінету міністрів України від 10.09.2014 року № 815-р „Про затвердження плану заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права” та наказу Держводагентства від 21.10.2014 року № 112 „Про затвердження плану заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права” в Ужгородському міжрайонному управлінні водного господарства були розроблені та затверджені заходи з проведення тижня права з 1 по 8 грудня 2014 року.

Так, 1-3 грудня 2014 року головний юрисконсульт Ужгородського МУВГ Ілона Кисіль пройшла стажування на базі Ужгородського міськрайонного управління юстиції.

4 грудня 2014 року Ілона Василівна провела лекцію для працівників Ужгородського МУВГ про зміни в Законі України „Про здійснення державних закупівель”. Головний юрисконсульт зазначила, що належне здійсненні державних закупівель, в першу чергу, залежить від якісного аналізу та визначення існуючих потреб, обов’язкового планування торгів (тендеру), вивчення ринку необхідних товарів, робіт і послуг, правильного обчислення строків проведення торгів,  тощо. Також, велику роль в правильному проведенні державних закупівель покладено на роботу Комітету з конкурсних торгів, а особливо – на голову та секретаря Комітету, які мають досконало знати Закон України  „Про здійснення державних закупівель” для запобігання порушення в цій сфері.

Також, в рамках проведення тижня права в Ужгородському МУВГ 8 грудня ц.р. відбувся виступ головного юрисконсульта перед працівниками Великодобронської дільниці  та Дільниці гірських річок на тему „Запобігання та протидія корупції”.

 

Ужгородське МУВГ

 

588 переглядів