Розчистка потічка в смт.Солотвино Тячівського району

Згідно плану виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення  басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки у 2014 рік та з метою захисту населеного пункту та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод, створення безпечних умов для мешканців селища Солотвино, що на Тячівщині, працівниками Тячівського міжрайонного управління водного господарства виконувались роботи по розчистці потічка в районі вул.Добролюбова.

Перед тим, як розпочати роботи, спеціалісти Тячівського МУВГ провели обстеження проблемної ділянки та склали кошторис, узгодили його з селищною радою, після чого був укладений договір та розпочато роботи.

Завдяки виконаним роботам розчистились затори, збільшилась пропускна спроможність потічка, що в свою чергу мінімізувало загрозу виходу води на заплаву при проходженні паводку та підтопленню дворогосподарств і сільгоспугідь. Для виконання робіт була задіяна наступна техніка: екскаватор «Doosan» та автомобіль Краз.

 

Тячівське МУВГ

 

578 переглядів