«Брак та надлишок води, як потенційне джерело небезпеки»

На запрошення Голови Наукової Ради внутрішніх справ, Держсекретаря МВС Угорщини Др. Фелкаі Ласло протягом 5-6 листопада 2014 року начальник БУВР Тиси Володимир Чіпак взяв участь у тематичній міжнародній науково-практичній конференції в м. Будапешт, присвяченій питанням викликів політики безпеки під назвою «Брак та надлишок води як потенційне джерело небезпеки» із залученням на державному рівні фахових організацій зацікавлених сторін.

У рамках заходу були проведені пленарні та секційні засідання, а доповідачами були визначні особи національної та міжнародної науки, Угорської Академії Наук, вищих навчальних закладів, а також фахівці внутрішніх справ і водного господарства.

У ході конференції прозвучали виступи щодо вагомості забезпечення адаптації до кліматичних змін, сталого розвитку, управління ризиками, створення безпеки і глобального підходу у вирішенні водогосподарських проблем.

У цьому контексті в рамках пленарного засідання начальник БУВР Тиси виступив з доповіддю «Співробітництво як інструмент запобігання паводковим небезпекам», представивши досвід ефективного міжнародного співробітництва в галузі водного господарства умежах впровадження Міжурядових Угод та у рамках реалізації проектів Програм транскордонного співробітництва.

 

559 переглядів