Виконання плану заходів Регіональної цільової програми в Мукачівському районі

Мукачівське МУВГ завершило виконання робіт згідно договору «Покращення технічного стану Верхньокоропецького каналу (на ділянці від мостового переходу автодороги Мукачево-Рогатин до мостового переходу по вул. Шенборна) в с. В.Коропець Мукачівського району» в повному обсязі.

Роботи виконувались згідно плану виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення  басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки у 2014 році та з метою захисту населеного пункту та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод, покращення технічного стану внутрігосподарського каналу протяжністю 0,295 км. Вартість виконаних робіт склала 46,921 тис.грн.

Разом з тим, в жовтні Мукачівське МУВГ уклало ще договори з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання робіт в рамках Регіональної програми, а саме: «Покращення технічного стану водовідвідних канав по вул.Шенборна та вул.Гайдара на території В.Коропецької сільської ради, Мукачівського району (І-ша  та  ІІ черга)».  На даному об’єкті уже розпочато виконання робіт.

 

Мукачівське МУВГ

549 переглядів