Розчистка внутрігосподарського каналу в с. В.Коропець

Згідно плану виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення  басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки у 2014 році та з метою захисту населеного пункту та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод, створення безпечних умов життєдіяльності населення та з метою покращення технічного стану Верхньокоропецького каналу (на ділянці від мостового переходу автодороги Мукачево-Рогатин до мостового переходу по вул.Шенборна) в с.В.Коропець Мукачівського району у вересні цього року Мукачівське МУВГ уклало договір з Верхньокоропецькою сільською радою.

Мета проекту – збільшення пропускної спроможності внутрігосподарського каналу задля запобігання підтоплення присадибних ділянок внаслідок інтенсивних опадів та при проходженні паводків.

Для розчистки русла Верхньокоропецького каналу задіяна наступна техніка: екскаватор Hitachi ZX-120, бульдозер  ДТ-75, автомобілі КрАЗ-65055 та ЗІЛ ММЗ 4505. Ручні роботи виконували оглядачі Мукачівської експлуатаційної дільниці та дільниці гірських річок.

Роботи по збільшенню пропускної спроможності внутрігосподарського каналу наразі тривають.

 

Мукачівське МУВГ

 

612 переглядів