Огляд території та виконання робіт в рамках Проекту українськими та угорськими партнерами

У зв’язку з завершенням виконання Проекту Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 «Підвищення готовності до паводків у Берегівський транскордонній польдерній системі зі спрямуванням на басейн каналу Чаронда-Латориця» (HUSKROUA/0901/043) 13 серпня 2014 року, в рамках заключної конференції  Проекту, відбувся огляд території Проекту українськими та угорськими партнерами.

Учасники здійснили огляд української частини території каналу Чаронда-Латориця, оглянули місця зариблення староріччя  Чаронди, а також відвідали місця на каналі Сипа-Чаронда, де розпочалися роботи по влаштуванню пункту виміру витрат води (біля с.Бакош Берегівського району).

Влаштування водомірного посту на каналі Сипа-Чаронда

На території та в самому приміщенні НС-1БОС, яка знаходиться в с.Червоне, відбулося обговорення досягнень від реалізації проекту, а також важливість продовження і подальшої співпраці на перспективну реалізацію проектів розвитку Берегівської осушувальної системи.

Українські експерти розповідають про характеристики НС-1БОС
Фото з угорськими партнерами

Також, учасники спостерігали за  роботою спеціалізованої техніки – багатофункціональної машини-амфібії ТРУКСОР D5000 на  НС 1-БОС в с. Червоне, яка проводила розчистку каналу від рослинності, а саме:

–     розчистку від рослинності дна каналу;

–       розчистку від рослинності  поверхні води каналу.

 

Ужгородське МУВГ

 

545 переглядів