Працівники Тячівського МУВГ теж вшанували День Дунаю

Дунай – друга за величиною річка у Європі. День Дунаю відзначають у 14 країнах Європи, включаючи Україну. Святкування Дня Дунаю проводиться під егідою Міжнародної комісії із захисту річки Дунай для підвищення екологічної культури громадян басейну річки. Свято на Закарпатті проводиться за участі різних організацій, органів місцевого самоврядування, водного господарства, діток різного віку, спонсорів та всіх небайдужих задля збереження довкілля для майбутніх поколінь.
З нагоди відзначення Дня Дунаю працівники Тячівського міжрайонного управління водного господарства відновили водне джерело в селищі Буштино Тячівського району.

Люди, які живуть поруч, згадують, що цим джерелом багато поколінь місцевих жителів користується постійно, але прибрати біля нього нікому. Працівники управління очистили від сміття та упорядкували територію біля джерела, підправили та побілили існуючу бетонно-кам’яну конструкцію. Зараз, вже здалеку видно, що там є джерело.

Пам’ятаймо! Чиста вода – запорука здорової нації!

Чисто там, де не смітять!

Нехай прозора і чиста вода басейнів річок Тячівського та Рахівського районів, які вливаються у швидкоплинну Тису, і надалі поповнює тихі води Дунаю.

 

Тячівське МУВГ

 

512 переглядів