Перевірка стану охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху

З 16 по 19 червня 2014 року, на виконання вимог наказу Держводагентства від 04.02.2014 р. № 14, проведена комісійна перевірка стану охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху в апараті БУВР Тиси та його підвідомчих організаціях за участю представників Волинського облводресурсів. Працювала комісія в складі начальника відділу механізації енергозбереження та охорони праці Волинського облводресурсів Друзь В.Л., провідного інженера з охорони праці того ж  відділу Волоха С.В., начальника відділу механізації, енергозбереження та охорони праці БУВР Тиси  Міськова О.В. і провідного інженера з охорони праці того ж відділу Смочкова Г.Г., за участю  перших керівників та відповідних фахівців апарату БУВР Тиси, керівників та фахівців Ужгородського, Мукачівського, Берегівського та Виноградівського міжрайонних управлінь водного господарства.

При проведенні комісійної перевірки була звернута особлива увага на дієве функціонування системи управління охороною праці (СУОП) на всіх рівнях виробництва БУВР Тиси. За підсумками роботи комісії складений Акт перевірки стану охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху БУВР Тиси, який Волинським облводресурсів буде направлений згідно вимог до Держводагенства України. Комісія прийшла до висновку, що керівництво управління БУВР Тиси та керівники його підвідомчих організацій на перший план виробничої діяльності покладають приорітети життя і здоров’я працівників, повної відповідальності керівників водогосподарських організацій за створення належних, безпечних та здорових умов праці. Керівники водогосподарських організацій БУВР Тиси внаслідок постійного контролю та додержання працівниками на місцях виробництва технологічних процесів, виконання робіт до вимог охорони праці забезпечили безпечні умови праці на виробництві, не допустили за останні роки та за поточний період 2014 року випадків виробничого травматизму, пожеж та дорожньо-транспортних пригод.

Провідний інженер відділу механізації, енергозбереження

та охорони праці БУВР Тиси                                                                                                                                                 Смочков Г.Г.

Зокрема, 17 червня 2014 р в  Берегівському МУВГ пройшла  перевірка  виробничих  підрозділів з  дотримання  вимог  пожежної безпеки, охорони праці, та безпеки  дорожнього руху, яку проводила комісія з представників Волинського облводресурсів та БУВР Тиси. В ході  перевірки  було  здійснено нагляд за дотриманням умов належного  виконання  вимог  із  забезпечення  безаварійної  роботи та попередження  випадків  виробничого травматизму, пожеж та дорожньо-транспортних пригод.  Було  оглянуто  ділянки  виробничих приміщень,  цехи   ремонтно-механічної  майстерні, що знаходяться в зоні  підвищеної небезпеки, а також основні гідротехнічні  споруди. Приємно відмітити, що у членів комісії не було серйозних зауважень з дотримання вимог  по техніці безпеки  в управлінні, адже відповідальні працівники Берегівського МУВГ  доклали   максимум зусиль по підготовці  всіх підрозділів та гідротехнічних споруд, забезпечивши виконання всіх заходів, пов’язаних з попередженням виробничого травматизму.

Берегівське МУВГ

В ході перевірки стану охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху у Виноградівському міжрайонному управлінні водного господарства, було розглянуто наявність документації з питань охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху в управлінні. Також здійснено огляд ремонтно-механічної майстерні, автогаражів та машинно-тракторної техніки.

/Огляд машинно-тракторної техніки Виноградівського МУВГ/

Виноградівське МУВГ

1 049 переглядів