Виконання доглядових робіт дільницями Виноградівського міжрайонного управління водного господарства за травень 2014 року

У зв’язку з активним ростом трав’яної рослинності та на виконання вказівки БУВР Тиси №01-09/496 від 25.04.2014 р. працівники Виноградівського міжрайонного управління водного господарства приступили до робіт по окошенню дамб, каналів, територій насосних станцій та виробничих баз. На цих роботах запроваджено бригадний метод роботи, для її виконання задіяні оглядачі та чергові на насосних станціях, косарки та засоби малої механізації.

Протягом травня дільницями Виноградівського міжрайонного управління водного господарства були виконані наступні роботи.

Площа окошених земель працівниками Сальвінської дільниці за травень складає 49,7 га. Вказані роботи виконувались на наступних об’єктах: правобережна та лівобережна дамба р.Боржава, правобережна дамба р.Тиса,  МК «Сальва», правобережна та лівобережна дамби р.Сальва, МК «Онок», МК «Семердек», К-24, К-25, правобережна та лівобережна дамби р.Гашпарка.

Працівниками Сальвінської дільниці проводилась і вирубка чагарнику на території площею 8,7 га. Вирубка чагарнику відбувалася на наступних об’єктах: МК «Семердек» і МК «Вербовець». Також здійснено: очистку гідротехнічних споруд (ГТС) від намулу в кількості 6шт/6м3, побілку, фарбування, маркування ГТС – 28шт., установку пікетних стовпчиків (ПК)  – 25 шт.

Вирубка чагарнику працівниками Сальвінської дільниці

Батарська дільниця також проводила окошення, площа якого становить 54,8 га. Роботи по окошенню здійснювались на наступних об’єктах: правобережна і лівобережна дамби каналів Новий та Старий Батар, правобережна дамба каналу Паладь, К-4, МК-Ш, УК-1, МК-П-0, лівобережна  дамба р.Тиса та поперечна лівобережна дамба р.Тиса. В тому числі проводилось окошення борщівника, площею 0,6 га на поперечній лівобережній дамбі р.Тиса. Також, проводилася вирубка чагарнику площею 9,5 га на МК «Паладь», УК-1, МК-П-0, каналі «Клиновський». Працівниками Батарської дільниці проводилась і очистка ГТС від намулу 6шт./6м3, окошення узбіччя доріг – 3,6 км./4.2 га, установка ПК стовпчиків – 20шт., ремонт гідропосту на каналі Новий Батар в с.Затисівка.

Механічне окошення л/б дамби р.Тиса на Батарській дільниці

Дільницею гірських річок проводились роботи по окошенню укосів на р.Байлово в с.Сокирниця, правобережній дамбі р.Тиса, ур.Козири в м.Хуст, лівобережній дамбі р.Тиса в смт.Вишково, дамбі р.Ріка в смт.Міжгір’я, каналі Луковець. Загальна площа окошених земель становить 22,6 га.

Також, проводиться боротьба з борщівником, вже скошено територію площею 0,6 га на р.Байлово. Виконувався ремонт ПК стовпчиків в кількості 35 шт. Продовжується робота по вирубці чагарнику на лівобережній дамбі р.Тиса смт.Вишково, загальна площа вирубки складає 3,4 га.

Окошення укосів р.Байлово, с.Сокирниця

 

Виноградівське МУВГ

594 переглядів