Урочистості з нагоди Дня працівника водного господарства

30 травня в конференц-залі БУВР Тиси відбулися урочисті збори з нагоди «Дня працівника водного господарства». Це професійне свято працівників водного господарства відзначається в Україні згідно з Указом Президента N 226/2003 від 18 березня 2003 року у першу неділю червня.

В урочистостях взяли участь: депутати Закарпатської обласної ради Попович М.А. та Федів Р.Є., перший заступник начальника управління державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Крицький С.М., голова обласного комітету профспілок працівників агропромислового комплексу Кулик Г.П., заступник начальника головного управління Держземагенства України в Закарпатській області Попович М.В., заступник начальника департаменту екології та природних ресурсів ОДА Гайдур М.І., начальник державної екологічної інспекції у Закарпатській області Рішко С.В., начальник державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області Козак В.А., заступник директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрик О.М., начальник управління «Закарпатдержрибохорона» Черногор Е.Г., начальник управління містобудування та архітектури ОДА Пігуляк М.М., голова Закарпатської обласної організації «Всеукраїнська екологічна ліга» Лобко В.Ю., представники БУВР Тиси, міжрайонних управлінь водного господарства та ПАТ ПМК міст Мукачево, Виноградово і Хуст, а також ветерани праці та профспілковий актив нашої галузі.

З вітальним словом розпочав урочисті збори начальник БУВР Тиси Чіпак В.П., який відзначив здобутки водогосподарської галузі області та за дорученням голови Держводагентства України, від імені колегії Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та від себе особисто привітав всіх присутніх, а також всіх працівників водного господарства області зі святом та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя в сім’ях, великих успіхів у розбудові та зміцненні водогосподарської галузі України.

Головний інженер БУВР Тиси Кисіль О.А. зачитав привітання Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра екології та природних ресурсів України Андрія Мохника та Голови Державного агентства водних ресурсів України Василя Сташука, після чого розпочались нагородження працівників водогосподарської галузі Закарпатської області почесними грамотами та подяками Держводагенства України, а також виступи запрошених гостей свята.

 

592 переглядів