У Мукачівській міськраді відбулося засідання щодо забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення м. Мукачево у весняно-літній період 2014 року

13 травня 2014 року в великому залі засідань виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбулося планове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) за участі представників міськвиконкому, центральної районної лікарні, обласної дитячої лікарні, Мукачівського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Закарпатській області, управління міського господарства, управління освіти, керівників загальноосвітніх навчальних закладів, управління ветеринарної медицини в м.Мукачеві, Мукачівського міжрайонного управління водного господарства та інших представників водогосподарських організацій міста.

На порядок денний було винесено ряд основних питань по забезпеченню санітарно-епідемічного благополуччя населення м. Мукачево у весняно-літній період 2014 року, а саме:

  1. Про підготовку до купального сезону та забезпечення безпеки населення у місцях масового відпочинку на водних об’єктах м. Мукачево в 2014 році.
  2. Про організацію забезпечення санепідеміологічного благополуччя населення м. Мукачево у весняно-літній період 2014 року.
  3. Про організацію заходів щодо профілактики отруєнь неїстівними грибами.

Згідно плану заходів працівники Мукачівського МУВГ разом з представниками  державної екологічної інспекції повинні до червня 2014 року провести обстеження прибережних смуг р. Латориця та інших гідротехнічних об’єктів, зон санітарної охорони питних водозабірних джерел і привести ці території та споруди у відповідність з вимогами чинного законодавства, вжити заходів щодо недопущення скиду недостатньо очищених стічних вод у р. Латорицю.

 

Мукачівське МУВГ

 

 

522 переглядів