Вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни та воїнів-інтернаціоналістів

В 69-ий раз ми відзначаємо День Великої Перемоги, як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя, як символ дружби народів, які для нашого життя і майбутнього власною кров’ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі.

Давно відіграли залпи війни. Суворий час Великої Вітчизняної став надбанням історії. Та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація, у цей день країна вклонятиметься вам, солдати перемоги.

Цього дня ми згадуємо всіх тих,чиє життя забрала війна. Тих, хто поліг у кривавому бою, хто після перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. Ми уславлюємо тих, хто в тилу, самовідданою працею, наближав розгром ворога. Низько вклоняємося та проявляємо глибоку шану дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар повоєнних років та підняли країну з руїн.

На виконання наказу Держводагентства України від 06.05.2014р. №56 та наказу БУВР Тиси №25 від 07.05.2014р. “Щодо відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”, з метою увічнення безсмертного подвигу народу у Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр., колектив Виноградівського міжрайонного управління водного господарства привітав з Днем Перемоги своїх працівників, воїнів-інтернаціоналістів.

Начальник управління Коломис С.М привітав учасників бойових дій квітами та наступними словами подяки: «Ви пережили і пам’ятаєте ті події, від спогаду яких на душі стає смутно і моторошно, ви завжди були і є прикладом мужності і відваги, людьми, для яких обов’язок – це не просто слова, а норма поведінки, суть життя, тож дякуємо вам за мужність і відданість військовому обов’язку. Бажаємо всім вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра і мирного неба. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто на чужій землі прийняв свій останній бій.»

Святий обов’язок сучасних і прийдешніх поколінь – не забути, якою ціною здобуто перемогу для нас. Подвиг військового покоління – це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра – це суміш печалі й радості, пов’язаних зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

 

Виноградівське МУВГ

 

 

580 переглядів