Виконання доглядових робіт дільницями Виноградівського МУВГ протягом квітня 2014 року

Квітень дільниці Виноградівського МУВГ відпрацювали із наступними показниками:

–         вирубка чагарникової рослинності механічним способом – фактично виконано 20 га;

–         вирубка чагарникової рослинності вручну – виконано 7,1 га.

Сальвінська дільниця в квітні співпрацювала із сільськими радами. Так,  у сільській раді с.В.Ком`яти згідно договору було очищено від чагарникової рослинності ділянку прибережної смуги р.Боржава на суму 1800 грн, а у Фанчиківській сільській раді було ліквідовано сміттєзвалище на суму 3100 грн.

Вирубка чагарникової рослинності в с. В. Комяти на р. Боржава

На Батарській дільниці протягом квітня виконано вирубку чагарнику на укосах дамб і каналів: вручну – 7,95 га, механічним способом – 18,7 га. Також, проводився ремонт і установка ПК стовпчиків. Виконано побілку і фарбування ГТС і ПК стовпчиків в кількості 28шт., від наносів очищено 6 ГТС. Згідно відповідного договору виконувались роботи по ліквідації сміттєзвалища в с. Сасово. Проводилась розчистка кювету екскаватором «JCB» в с.Сасово.

Розчистка кювету в с.Сасово

На дільниці гірських річок за квітень виконувалась вирубка чагарнику вручну на правобережній дамбі р.Теребля с.Драгово та правобережній дамбі р.Тиса м.Хуст  ур.Козири площею 1,8 га, а також  механічним способом на площі 3,4 га – на  правобережній дамбі р.Тиса м.Хуст, МК -1 с.Стеблівка та лівобережній дамбі р.Тиса смт.Вишково. Очищено ГТС від намулу 8шт./8м3 та побілено і зроблено маркування 14 ГТС. Також, проводився догляд за водпостами в смт.Міжгір`я, с.Колочава та с.Крива.

Водпост у с.Крива

 

Водпост в смт. Міжгір`я

 

Виноградівське МУВГ

 

 

 

503 переглядів