День довкілля в БУВР Тиси

Працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса на виконання пункту 2 наказу Держводагентства України від 25 березня 2014 року №35 “Про проведення місячника благоустрою” 12 квітня провели заходи по приведенню території біля адмінбудівлі управління та прибережних смуг річки Уж (біля транспортного мосту імені Т. Масарика, та нижче нього до підвісного мосту в Боздошському парку) в належний санітарний стан.

45 працівників БУВР Тиси проявили ініціативу долучитися до суботника. Було прибрано територію площею 3.5 га. Обсяг вивезених побутових відходів складає 7 м3 .  Упорядковано 0,4 тис. м2 газонів та квітників.

Чистота, як відомо, – це запорука здоров`я. Вона також сприяє тому, щоб кожен з нас, виходячи з домівки чи просто йдучи містом, прогулюючись набережною чи відпочиваючи біля річки, відчував себе комфортно та затишно. Адже всім приємно милуватися чистотою і вдихати свіже повітря, наповнене пахощами природи, втомити спрагу кришталево чистою водою. Тож цінуймо її  і не забруднюймо наше середовище існування! Бо хто, як не ми самі, подбає про це!

 

432 переглядів