День благоустрою в міжрайонних управліннях водного господарства (з відео)

На виконання наказу Держводагентства України від 25 березня 2014 року №35 «Про проведення місячника благоустрою» та розпорядження голови Закарпатської ОДА від 12.03.2014р. № 50 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», відповідно до статей 6 і 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про відходи», на виконання наказу БУВР Тиси № 14 від 14.03.2013 р. для здійснення комплексу заходів щодо приведення території зони діяльності управління в належний санітарний стан 11-12 квітня 2014 року у міжрайонних управліннях водного господарства були проведені відповідні заходи по благоустрою території.

Працівниками Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського МУВГ, спільно  з депутатом районної ради Павлище В.В., головою сільської Ради с.Ільниця Симканинець В.А. та депутатським активом с. Ільниця, було  проведено благоустрій території  колишнього саду,  прибирання території  придорожньої захисної смуги, захисної смуги внутрігосподарського  меліоративного каналу. Також, було  здійснено благоустрій території навколо адмінбудівлі, проведено збір сміття в лісосмузі,  благоустрій  клумб, побілка та висадка дерев. В акції прийняло участь 53 чол., загалом очищено територію площею 3,2 га, висаджено 28 дерев та 16 кущів, впорядковано 200 м2 газонів.

Працівники Виноградівського МУВГ, спільно з учнями Виноградівського ВПТУ-34 та працівниками Виноградівської районної ради, провели роботи по благоустрою території і прибережно-захисних смуг: прибрано територію, прилеглу до бази управління та автодороги Виноградів-Іршава, МК Онок в с. Онок Виноградівського району нижче 5-го перепаду, правий берег р. Тиса нижче а/д мосту автодороги Виноградів-Теково. Були задіяні 4 автомобілі, 15 працівн иків Виноградівської районної ради, 20 учнів Виноградівського ВПТУ-34 та 110 працівників Виноградівського МУВГ. Вивезено 11 м3 сміття.

12 квітня працівники Тячівського управління, їх родини та всі бажаючі прибирали сміття біля річок, струмків та на захисних дамбах, також роботи по прибиранню проводилися і на території бази управління. Для  покращення естетичного вигляду бази Тячівської та Рахівської експлуатаційних дільниць та прилеглої до них територій, були проведенні роботи по вирубці чагарнику, побілці та обрізці дерев, облаштування місць для відпочинку, висаджено саджанці плодових дерев, приведені в належний естетичний вигляд клумби. Крім того, виконано побілку бордюрів та естакад на території виробничої бази.

Для прибирання сміття на водозахисних дамбах була залучена шкільна молодь, а також: працівники сільських рад, центру зайнятості та місцеві жителі. Загалом працювало 98 чоловік. Було ліквідовано 3 сміттєзвалища, вивезено 23 м3 сміття, прибрано 5,6 км водозахисних дамб та прибережних смуг.

Працівники Ужгородського міжрайонного управління водного господарства теж прийняли участь у акції «День довкілля». 11 квітня на виробничій базі провели прибирання території, а також праву сторону набережної від підвісного мосту в парку «Боздош» до транспортного мосту. В акції взяли участь 50 чоловік управління. Були проведені роботи по вирубці чагарнику на набережній, побілка дерев, кущів, бордюрів, косіння трави, висадження кущів, а також упорядкування газонів та квітів. Було вивезено побутові  відходи, зібрані на несанкціонованих сміттєзвалищах.

Не залишились осторонь і працівники Мукачівського МУВГ та підготували інформацію про проведені заходи у вигляді презентації, яку пропонуємо для перегляду.

Відображення презентації може зайняти декілька хвилин. Залишайтеся на сторінці

Фотоматеріали з Дня благоустрою МУВГ

Берегівське, Виноградівське, Мукачівське,

Тячівське та Ужгородське МУВГ

 

540 переглядів