Просвітницькі заходи до Дня води проводили і працівники Берегівського МУВГ

З нагоди Всесвітнього дня води, який щорічно відзначається 22 березня, 19 березня в сесійній залі Берегівської міської ради відбулося засідання круглого столу за участі представників міської ради, міського відділу освіти, ТОВ «Водоканал Карпатвіз», Берегівського МУВГ та молоді. Головною темою стало обговорення  стану  водних ресурсів та необхідність їх захисту від забруднення та засмічення.

Про сучасний стан водних об’єктів та проблеми, що існують в галузі водного господарства, проінформував присутніх заступник начальника Берегівського МУВГ Козлюк М.Ф.

Молодь досить активно долучилася до обговорення  питань, пов’язаних із збереженням та дбайливим ставленням до водних об’єктів. Жваво проводилися дискусії, задавалися  питання, кожен з присутніх  висловлював свою  думку щодо вирішення питань збереження та  відновлення  водних  ресурсів.

Працівники Берегівського МУВГ, починаючи з 17 березня, також проводили ряд просвітницьких заходів в шкільних закладах Берегівського та Іршавського районів. Метою даних заходів було привернути увагу учнів до дбайливого ставлення до природних і штучних водних об’єктів, збереження цінностей природи.

Кожен з нас повинен усвідомлювати, що ми несемо відповідальність за майбутнє наших поколінь і їх можливість споживати  чисту воду. Тому, без підвищення рівня свідомості кожного з нас, жодні закони чи штрафні санкції не зможуть докорінно змінити ситуацію.

Берегівське МУВГ

 

581 переглядів