Оперативна інформація

Інформація про ліквідацію забруднення грунта нафтопродуктами між селами Велика Добронь Ужгородського району та Чомонин Мукачівського району станом на 12-00  05.03.2014

За інформацією що надійшла від начальника  експлуатаційної дільниці Ужгородського МУВГ Кирпана Віталія Ярославовича, вранці 05 березня 2014 року на полі між селами В.Добронь Ужгородського району та Чомонин Мукачівського району в результаті несанкціонованої врізки в трубу нафтопродуктопроводу відбувся витік дизпалива на сільськогосподарські угіддя.

На місце аварії викликана та працює аварійна бригада ДП «Прикарпатзахідтранс»( с. Дубриничі ) та підрозділ ДСНС. Виконуються заходи по герметизації труби,  влаштування котловану для відкачки накопиченої нафти. Загрози попадання нафтопродуктів у водні об’єкти немає. Місце аварії знаходиться на значному віддаленні від магістральних каналів та поверхневих водотоків (до пот.Хатриц в с.В.Добронь понад 3 км ).

На місці проведення аварійних робіт присутні спеціалісти Ужгородського МУВГ. Інформація про подальші роботи по локалізації витоку нафти буде надаватись по мірі надходження з місця робіт.

 

288 переглядів