Участь в нараді з питання розробки проекту землеустрою щодо встановлення меж прибережної захисної смуги р. Латориця в межах м. Мукачево

В Мукачівському міськвиконкомі 18 лютого 2014 року перший заступник міського голови  Нусер Е. Е. провів нараду з питання розробки проекту землеустрою – встановлення меж прибережної захисної смуги р. Латориця в межах міста Мукачево.

В нараді взяли участь представники ДП «Закарпатський геодезцентр», спеціалісти відділу Держкомзему у місті Мукачево, департаменту  екології та природних ресурсів, управління міського господарства, Мукачівського міжрайонного управління водного господарства.

При обговоренні головний інженер Мукачівського МУВГ Годя Ю.О. зазначив, що відповідно до ст.88 Водного Кодексу України в межах населених пунктів прибережна захисна смуга встановлюється з урахуванням містобудівної документації. Для каналів встановлюються смуги відведення з особливим режимом користування. Розміри смуг відведення та режим користування ними встановлюються за окремим проектом відповідно до ст.91 Водного Кодексу України.

Станом на 19.02.2014 року в зоні діяльності управління розроблено 10 проектів землеустрою щодо встановлення меж прибережних захисних смуг,  в тому числі:

–         по Мукачівському району – 5

(смт.Чинадієво,  с.с. В.Визниця, Лісарня, Бистриця, Клочки);

–         по Свалявському району та  м. Свалява  – 1 ;

–         по Воловецькому району   –  4

(смт. Воловець, Жденієво,  сс. Н.Ворота, Задільське, Збини, Гукливий).

 

Мукачівське МУВГ

 

 

686 переглядів