Підготовка насосних станцій до пропуску паводку

У зв’язку з можливими паводками у зимово-весняний період Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса зобов’язало міжрайонні управління водного господарства провести підготовку насосних станцій до пропуску паводку.
На виконання даного розпорядження №01/09/122 від 04.02.2014 року працівники управлінь провели підготовку готовності стаціонарних насосних станцій до пропуску паводку. Зокрема, у Мукачівському управлінні: проведено сушку обмоток електромоторів агрегатів НС № 18, ремонт щита управління вакуумними насосами НС № 4, проведено сушку обмоток електромоторів агрегатів НС № 3, відремонтовано водозабірну трубу НС № 29, проведено сушку обмоток електромотора агрегату НС № 17. Проведено пробні пуски під нагрузкою основних агрегатів насосних станцій №3, 4, 18,17 та 29.

Щит управління основним агрегатом НС №4

Проведена ревізія і профілактичний ремонт щитів управління основними агрегатами .Очищено від снігу території насосних станцій, покрівлі, під’їзні шляхи.Захищено електрообладнання, агрегати від попадання води.

У Виноградівському МУВГ в ході проведення робіт здійснено перевірку та проведені пробні запуски стаціонарних та пересувних насосних станцій, перевірку технічного стану автоматного силового агрегату та відцентрованого насосу. Тож всі наявні пересувні та стаціонарні насосні станції знаходяться в робочому стані і готові для перекачки води у випадку виникнення паводкової ситуації.

Стаціонарна НС

593 переглядів