Начальники МУВГ звітувалися про виконану роботу

11 лютого в конференц-залі БУВР Тиси відбулася нарада, на якій розглядалися звіти керівників міжрайонних управлінь водного господарства про діяльність управлінь у 2013 році. Загалом, згідно комплексної рейтингової оцінки роботи водогосподарських організацій України у 2013 році БУВР Тиси посідає 11 місце з 25 організацій галузі. 

На нараді розглядалися питання роботи МУВГ за наступними основними напрямками діяльності: фінансово-економічний, експлуатаційна діяльність, управління водними ресурсами, кадрова та юридична робота, міжнародна діяльність, інформування  громадськості. Важливим показником роботи управління також є надходження  коштів від надання платних послуг.

Особливу увагу виступаючі звернули на виконання Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Тиса у Закарпатській області на 2013 – 2021 роки, яку прийнято 27 грудня 2013 року на сесії обласної ради з метою визначення основних напрямів діяльності у сфері водного господарства, збереження і відтворення водних ресурсів, відновлення ролі меліорованих земель.

 

Відділ ГІС та ІЗ

 

428 переглядів