Питання проблем села вирішували спільно

19 січня 2014 р. в приміщенні Будинку культури с. Квасово з ініціативи сільського  голови проведено  зібрання селян, на якому відбулися громадські слухання по питанню водозабезпечення та водовідведення будинків  мешканців села.

Начальник ВКП «Закарпаттяводпроект» БУВР р. Тиса Сорока О.І. представила  на розгляд  мешканцям  села декілька варіантів  проектних рішень  водозабезпечення та водовідведення.

Для  задоволення  потреб селян питною водою необхідно побудувати  майже 12 км водогонів і стільки ж каналізаційних мереж з очисними спорудами.  Планується існуючі три свердловини об`єднати в одну мережу та запроектувати нові мережі на вулицях, які організовано під  новобудови.

В обговоренні  прийняли участь представники Берегівського МУВГ, депутати сільської Ради та громадські активісти. При обговоренні всіх  запроектованих  варіантів вирішили  створити робочу групу  з представників  депутатського корпусу членів громадського активу для співпраці з проектантами  та спільними зусиллями вибрати  найбільш раціональне  рішення  по майбутніх  трасах  водогонів та каналізаційних мереж, а також  визначити оптимальне місце  розташування  очисних  споруд.

 

 

Берегівське МУВГ

509 переглядів