19 листопада відбулася науково-технічна рада Держводагентства

cheloveshki19 листопада 2013 року у Держводагентстві під головуванням заступника Голови Держводагентства Олексія Чунарьова відбулося засідання секції «Проектні та будівельні роботи, комплексний захист від шкідливої дії вод» науково-технічної ради Держводагентства. 

Участь у засіданні взяли члени секції науково-технічної ради та інші фахівці Держводагентства, представники БУВР Тиси, ПАТ «Укрводпроект», інституту “Дніпродіпроводгосп”, Інституту водних проблем і меліорації НААН та директор ТОВ «VIZITERV Environ» Ілейш Лайош (Угорщина).

У результаті розгляду порушених питань було вирішено схвалити в цілому: результати робіт, отриманих у рамках виконання проектної документації з «Приведення паводково-акумулюючих резервуарів на угорській та українській територіях басейну р. Тиса до однієї системи» та «Оновлення схеми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса на території Закарпатської області»; запроектовані технічні рішення, передбачені Схемою стабілізації русла річки Тиса на українсько-румунській прикордонній ділянці Закарпатської області та робочим проектом «Реконструкція Берегівської польдерної системи в басейні річки Тиса в Закарпатській області».

Джерело інформації: www.scwm.gov.ua

543 переглядів