В Тячівському МУВГ представили нового начальника

8 листопада 2013 р. відбулися  збори трудового колективу в Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства, з нагоди представлення нового начальника управління – Шелевера Михайла Івановича.

На зборах були присутні  начальник БУВР Тиси Чіпак В.П., колишній начальник Тячівського МУВГ Коломис С.М., радник губернатора Закарпатської області, депутат обласної ради Цірик М.М., перший заступник  голова Тячівської РДА Каганець В.Й.,  Голова Тячівської районної ради Данилюк М.В. та колектив Тячівського МУВГ.

Начальник БУВР Тиси Чіпак В.П. зачитав присутнім  відповідні накази Державного агентства  водних ресурсів України  №207-ОС  від 06.11.2013 р. про призначення начальником Тячівського МУВГ  Шелевера М.І. та №205-ОС від 06.11.2013р. про звільнення за переведенням С.М.Коломиса, згадав про паводки минулих років, про підтримку Шелевера М.І. на посаді голови Тячівської РДА та коротко розповів про  завдання, що стоять перед колективом. Також відзначив професіоналізм працівників і  побажав успіхів, взаєморозуміння в колективі та тримати позицію першого місця по області.

Новопризначеного начальника управління привітали присутні на зборах представники влади і пообіцяли з свого боку підтримку та співпрацю.

Коломис С.М. подякував колективу Тячівського МУВГ та владі за спільну співпрацю, побажав успіхів в майбутньому.

Михайло Іванович коротко  розповів про себе та запевнив колектив, що докладе максимум зусиль для злагодженої співпраці в роботі та покращення роботи управління.

 

Тячівське МУВГ

 

630 переглядів