Проведено нараду в Закарпатській ОДА щодо надання в оренду водних об’єктів, гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм

29 серпня 2013 р. в  Закарпатській  обласній державній адміністрації  відбулася нарада при заступнику голови облдержадміністрації Попович М.М. за участі представників Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, Головного управління Держземагентства у Закарпатській області та Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.

На порядку денному розглядалось питання про порядок надання в оренду водних об’єктів, гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм для потреб аквакультури у зв’язку із змінами Водного кодексу, Земельного кодексу України, набуттям чинності Закону України «Про аквакультуру» та прийняттям Закону України «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» і постанови Кабінету Міністрів України від 29 травня 2013 року №420 « Про затвердження Типової форми договору оренди водних об’єктів».

Від БУВР Тиси в нараді прийняв участь начальник відділу використання водних ресурсів та моніторингу вод Осійський Е.Й., який детально ознайомив учасників наради зі змінами у законодавстві щодо оренди   водних об’єктів.

За результатами наради буде підготовлено відповідне розпорядження Закарпатської ОДА щодо надання в оренду водних об’єктів у Закарпатській області.

 

513 переглядів