Працівниками Мукачівського МУВГ проводяться ремонтні та експлуатаційні роботи

В рамках реалізації заходів Регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р. Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 роки та з метою захисту сільськогосподарських угідь від шкідливої дії води між Мукачівським МУВГ та Зняцівською сільською радою укладені угоди на виконання ремонтно-доглядових робіт на загальну суму 19 799 гривень.

Наразі управлінням виконані роботи по поточному ремонту трубопереїзду в с. Зняцьово та роботи по очистці каналу в с.Червеньово по вул. Шевченка Мукачівського району.

В той же час, у зв’язку з активним ростом трав’яної рослинності та з метою ефективної експлуатації міжгосподарських меліоративних систем, оглядачами гідротехнічних споруд експлуатаційної дільниці проводились роботи з окошуваня дамб та прибережних смуг водних об’єктів. Окошування виконувалось на території Н.Давидківської, Дерценської, Макарівської, Форношської та інших сільських рад району. На сьогоднішній день зусиллями оглядачів окошено дамб і каналів по довжині 119,3 км на площі 116,5 га, з них механізовано – 40,7 км/47,6 га, вручну – 78,6 км/68,9 га.

Мукачівське МУВГ

 

 

438 переглядів